Hyväksyminen

Kun asiakas täyttää verkkokaupassa jäsenyyshakemuksen, ei hänen tilaksi aseteta vielä tässä vaiheessa Odottava jäsen. Hakemuksen täytettyään järjestelmä luo automaattisesti kyseisestä asiakkaasta kumppanin sekä jäsenyyshakemukseen liittyvän myyntitarjouksen. Kyseisen jäsenen myyntitarjoukseen pääsee helpoiten käsiksi Jäsenet-valikon kautta, mutta myös Myynti-valikon Myyntitarjoukset-sivuvalikon kautta on mahdollista löytää jäsenen myyntitarjous.

Jäsenet-rivinäkymästä valitaan kyseinen jäsen, jolloin lomakenäkymä aukeaa. Jäsenen lomakkeesta voidaan havaita, ettei Jäsenyys-välilehdellä ole vielä esiteltynä jäsenyyksiä. Lomakenäkymästä valitaan lomakkeen oikeasta ylälaidasta Myynnit-painike. Painikkeen painamisen jälkeen aukeaa rivinäkymä, jossa on kyseiseen jäsenen jäsenyyshakemukseen liittyvä myyntitarjous. Myyntitarjous valitaan listasta, jolloin aukeeaa myyntitarjouksen lomakenäkymä.

Jos kyseinen jäsen hyväksytään jäseneksi, pitää hänelle vahvistaa myyntitapahtuma ja luoda lasku. Myyntitarjous vahvistetaan ja lasku luodaan Laskutus > Luominen määrittelemällä tavalla. Laskun muodostamisen jälkeen jäsenen jäsenyyden tilaksi asetetaan Odottava jäsen.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Jäsenhakemukset Jäsenyystuotteet »