Julkaiseminen verkkokaupassa

Jäsenyystuotteen luomisen jälkeen tuote ei automaattisesti ole käyttäjien ostettavissa verkkokaupasta. Tämä täytyy erikseen määrittää tuotteelle. Tuotteen voi määrittää julkisesti nähtäväksi verkkokaupassa kahdella eri tavalla.

Ensimmäisessä tavassa tuote etsitään Verkkosivusto-välilehdeltä käyttäen admin-tunnuksia. Verkkosivustolta tuotteen löytää nopeimmin käyttäen hakukenttää, johon syöttää tuotteen nimen. Tämän jälkeen painetaan kyseistä tuotetta, jolloin aukeaa tuote-esittely. Tuote-esittelyssä käyttäjän on mahdollista siirtää tuote ostoskoriinsa. Tuote-esittelyn oikeassa ylälaidassa on pudotusvalikko, jossa valittuna on tällä hetkellä Ei julkaistu. Valitsemalla samasta pudotusvalikosta vaihtoehdon Julkaise, tuote tulee julkisesti jakoon verkkokaupan käyttäjille.

 

 

Toinen tapa julkaista tuote verkkokauppaan on etsiä tuote tuotevalikoiman kautta ja asettamalla se siellä julkaistavaksi tuotteeksi. Tämän voi tehdä navigoimalla Myynnit-ylävalikon kautta valitsemalla sivuvalikosta Tuotteet. Tällöin avautuu tuotteet, joista valitaan haluttu jäsenyystuote.

 

 

Jäsenyystuotteen lomakenäkymässä valitaan Myynti-välilehti, missä on Saatavilla verkkosivustolla-kenttä. Tämän kentän vieressä on pudotusvalikko, jossa kerrotaan onko kyseinen tuote saatavilla julkisesti verkkosivustolla. Valitsemalla tässä pudotusvalikossa Julkaistu, tuote tulee julkisesti muiden käyttäjien saataville.

 

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Muokkaaminen Etsiminen »