Etsiminen

Odoo mahdollistaa tietojen etsimisen käyttäen valmiiksi määritetyltäjä suotimia sekä hakupalkkia. Hakupalkki sijaitsee oikeassa ylälaidassa ja sen sisällä olevasta pudotusvalikosta saa auki ryhmittelyt ja suotimet.

 

Maksaneet jäsenet

Tietyn jäsenyyden maksaneet jäsenet löytyvät helpoiten Jäsenyystuotteet-valikon kautta. Valikkoa painettaessa avautuu rivinäkymässä kaikki jäsenyystuoteet. Kyseisestä näkymästä valitaan haluttu jäsenyystuote, jolloin aukeaa jäsenyystuotteen lomakenäkymä. Lomakenäkymän oikeassa ylälaidassa on kaksi nappulaa: Maksaneet asiakkaat ja Laskutetut asiakkaat. Painamalla Maksaneet asiakkaat-painiketta avautuu rivinäkymä, jossa on kyseisen jäsenyyden maksaneet asiakkaat eriteltynä allekkain.

 

 

Jos vastaavasti halutaan tarkastella kaikkia maksaneita asiakkaita riippumatta jäsenyystuotteesta, paras tapa on navigoida Jäsenyys-valikon kautta jäsenien rivinäkymään ja avata suotimet ja ryhmittelyt painamalla hakukentän pudotusvalikosta. Suotimista valitaan Maksaneet asiakkaat-suodin, jolloin vain jäsenet joilla on maksettuja jäsenyyksiä esiintyvät rivinäkymässä.

 

Laskutetut jäsenet

Laskutetut jäsenet löytyvät hyvin vastaavalla tavalla kuin maksaneetkin jäsenet. Helpoin tapa tarkastella tietyn jäsenyyden laskutettuja jäseniä, jotka eivät ole maksaneet vielä jäsenyyttään, on Jäsenyystuotteet-valikon kautta. Listauksesta valitaan haluttu jäsenyystuote ja tämän jälkeen avautuvasta lomakenäkymästä painetaan oikeasta ylälaidasta Laskutetut jäsenet-painiketta.

Jos halutaan tarkastella kaikkien laskutettujen jäsenien listaa riippumatta siitä, mistä jäsenyystuotteesta on kysymys, kannattaa tarkastella Jäsenyys-valikon kautta jäseniä rivinäkymässä. Rivinäkymästä avataan oikeassa yläkulmassa olevasta hakukentästä pudotusvalikko, jolloin käytettävät suotimet ja ryhmittelyt aukeavat. Näistä suotimista painetaan Laskutetut asiakkaat-painiketta, jonka jälkeen rivinäkymässä näytetään vain sellaiset jäsenet, joiden tila on jonkin jäsenyystuotteen kohdalla Laskutettu.

 

 

 

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Julkaiseminen verkkokaupassa Laskutus »