Luominen

Jos käyttäjä hyväksytään jäseneksi, lähetetään käyttäjälle lasku ja vahvistetaan myyntitilaus painamalla Vahvista myynti-painiketta.

 

 

Myyntitilauksen vahvistamisen jälkeen on mahdollista generoida myyntitilauksesta lasku. Laskun luominen tapahtuu painamalla Luo lasku-painiketta. Painikkeen painamisen jälkeen avautuu näkymä, jossa on mahdollista valita laskutuksen muoto eli laskutetaanko koko summa kerralla vai mahdollisesti esimerkiksi osissa.

Laskun luomisen jälkeen jäsenen lomakenäkymän Jäsenyys-välilehden alaosaan ilmestyy rivi, joka ilmoittaa jäsenen laskun tiedot sekä linkki kyseiseen laskuun. Tässä vaiheessa vielä jäsenyyden tila on edelleen Odottava jäsen, sillä laskua ei ole vielä vahvistettu. Laskun hyväksyminen tapahtuu kyseisen laskun lomakkeesta, johon pääsee muun muassa Jäsenyys-välilehdeltä painamalla hyperlinkkinä olevaa laskua. Lasku hyväksytään painamalla Vahvista-painiketta. Lasku on nyt muodostettu.

Laskun luomisen ja vahvistamisen jälkeen jäsenen tila muuttuu Jäsenyys-välilehdelle tilaan Laskutettu jäsen. Laskun lomakenäkymässä on mahdollista tulostaa kyseinen lasku (Tulosta-painike) ja lähettää lasku sähköpostilla kyseiselle käyttäjälle (Lähetä sähköpostilla-painike).

 

 

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Laskutus Maksun kirjaus »