Yleistä

Kaikki jäsenrekisteriin liittyvät tiedot löytyvät Yhdistys-ylävalikon alta. Valikosta painaessa avautuu näkymä, jossa tiedot on jaettu kolmen valikon alle; Jäsenyydet, Jäsenhakemukset ja Jäsenyystuotteet.

Jäsenyydet-valikon alla voidaan tarkastella jäsenten tietoja kolmessa eri esitysmuodossa, joita ovat  rivinäkymä, lomakenäkymä ja kanban-näkymä. Rivinäkymä soveltuu erityisen hyvin jäsenten etsimiseen, kun taas vastaavasti lomakenäkymä soveltuu hyvin yksittäisen jäsenen tietojen tarkastelemiseen ja muokkaamiseen. Rivinäkymästä lomakenäkymään voi siirtyä painamalla jäsentä rivinäkymässä.

Jäsenhakemukset-valikon avulla pääsee tarkastelemaan, ketkä henkilöt tai yritykset ovat hakeneet jäsenyyttä. Näkymässä on listattuna kaikki sellaiset jäsenet, jotka ovat hakeneet jäsenyyttä ja heille on lasku luotuna, mutta sitä ei ole vielä vahvistettu.

Jäsenyystuotteet-valikon alla voidaan tarkastella jäsenyystuotteita ja niihin liittyviä tietoja. Jäsenyystuotteet esitetään käyttäjälle rivinäkymässä ja yksittäistä jäsenyystuotetta on mahdollista tarkastella ja muokata lomakenäkymässä.

 

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: Jäsenet »