Seuraajien lisääminen ja poistaminen

Seuraajilla on oleellinen osa keskusteluja, sillä ne määräävät keille sähköpostiviestit lähetetään. Keskusteluosioon on mahdollista lisätä seuraajia painamalla Lisää seuraajia-painiketta keskusteluosion oikealta puolelta. Tämän nappulan painamisen jälkeen aukeaa lomake, johon syötetään haluttujen asiakkaiden nimet. Jos asiakasta ei ole luotu etukäteen, voidaan sellainen luoda kirjoittamalla asiakkaan nimi ja valitsemalla Luo *asiakkaan nimi*. Painamalla tästä avautuu uusi lomake, johon syötetään asiakkaan tiedot ja tietojen syöttämisen jälkeen painetaan Tallenna-painiketta lomakkeen vasemmasta alakulmasta.

Seuraajia on mahdollista lisätä samalla kertaa useampia. Kun kaikki seuraajat on esitelty Vastaanottajat-kentässä, määritetään lähetetäänkö uusille seuraajille sähköposti-ilmoitus asiasta. Tämän kentän jälkeen on määritetty sähköpostiviestin rakenne. Seuraajien lisääminen vahvistetaan painamalla Lisää seuraajat-painiketta lomakkeen vasemmasta alakulmasta.

Seuraajia voi poistaa seuraajalistauksesta, joka löytyy Lisää seuraajat-nappulan alapuolelta keskusteluosion vierestä. Seuraajien poistaminen tapahtuu painamalla seuraavan käyttäjän nimen oikealla puolella olevasta ruksista. Ruksia painamalla tulee varmistusponnahdusikkuna, jossa ilmoitetaan ettei poistettava asiakas saa enää viestejä tämän viestiketjun viesteistä, jos hänet poistetaan. Painamalla OK-painikkeesta käyttäjä poistetaan seuraajien joukosta.

Käyttäjä voi poistaa myös itsensä seuraajien joukosta, mutta tätä ei tehdä painamalla ruksista. Sen sijasta käyttäjä voi lopettaa viestiketjun seuraamisen painamalla Seurataan-pudotusvalikosta, joka löytyy seuraajalistan yläpuolelta keskusteluosion vierestä. Painamalla tätä pudotusvalikkoa, vaihtuu pudotusvalikossa aktiiviseksi Seuraa-vaihtoehto.