Muokkaaminen

Projektin tietoja päästään muokkaamaan, kun valitaan kanban-näkymässä kortin oikeassa yläkulmassa olevasta nuolesta Projektin asetukset. Toinen vaihtoehto on valita kanban-näkymän sijaan projektien rivinäkymä, johon on mahdollista siirtyä painamalla näkymän oikeassa reunassa olevaa ikonia, joka on järjestyksessä vasemmalta oikealle toinen. Kyseisessä ikonissa on kolme vaakasuoraa viivaa. Rivinäkymässä painetaan tämän jälkeen sitä projektia, mitä halutaan muokata.

Projektin valitsemisen jälkeen avautuu projektin lomakenäkymä. Projektin lomakenäkymässä on esitetty kaikki projektiin liittyvät tiedot, kuten esimerkiksi projektitiimiin kuuluvat henkilöt, projektipäällikkö, projektiin liittyvä asiakas, projektin luomisen yhteydessä luotu sopimus sekä projektiin liittyvät aikataulut ja ajankäytöt.

Jotta projektin tietoja päästään muokkaan, tulee aktivoida ensin muokkaustila. Muokkaustilan saa lomakenäkymässä päälle painamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa Muokkaa-painiketta. Painikkeen painamisen jälkeen käyttäjän on mahdollista muokata projektin tietoja. Kun halutut muokkaukset ovat tehty, ne vahvistetaan painamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa punaista Tallenna-painiketta.

Projektin tilaan liittyviä muokkauksia on mahdollista tehdä ilman muokkaustilan aktivointia. Tällaisia toimintoja ovat esimerkiksi projektin vaihtamiseksi Odottava-tilaan, projektin peruuttaminen ja projektin sulkeminen.

Jos käyttäjä haluaa muokata kaikkien uusien projektien kanban-vaiheita, tulee muokkaukset suorittaa Projektit-ylävalikosta Stages-Tehtävän vaiheet-sivuvalikosta. Avautuvassa näkymässä voi poistaa vaiheita sekä luoda uusia. Näkymässä voi myös määrittää, mitkä näistä vaiheista on kanban-näkymässä laskostettu.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Poistaminen Seuraaminen »