Seuraaminen

Odoon projektienhallinnan avulla projektiin osallistuvat henkilöt pysyvät helposti ajantasalla. Projektiin on mahdollista lisätä seuraajia, joille lähetetään järjestelmän sisäisesti viestejä, jos projektissa tapahtuu muutoksia. Jos järjestelmässä on määritetty lähtevän sähköpostin palvelimen asetukset ja käyttäjät ovat määrittäneet vastaanottavansa ilmoituksista sähköpostia, lähetetään seuraajille järjestelmän sisäisten viestien lisäksi myös sähköpostia. Näin ollen seuraajat saavat nopeasti tiedon projektin ja sen tehtävien etenmisestä ja mahdollisista ongelmatilanteista.

Projektien avulla on mahdollista suunnitella ja tehdä arvioita siitä, kuinka monta työtuntia projektiin on suunniteltu kuluvan. Suunniteltujen tuntien lisäksi projekteissa on tieto siitä, kuinka monta tuntia siihen on sillä hetkellä käytetty. Tuntien avulla nähdään nopeasti, kuinka tarkkaan ennen projektin aloittamista on osattu arvioida projektiin käytettävää työmäärää. Tällä tavoin voidaan tarkastella projektin kustannuksia. Nämä tunnit on esitetty projektin Muut tiedot-välilehdellä.

Projektista voidaan tarkastella myös siihen liittyjä tuntikortteja helposti. Tämä onnistuu projektin Tuntikortit-painikkeen kautta, jolla päästään siirtymään projektin alle kirjattuihin työtunteihin. Nämä työtunnit ovat peräisin projektin tehtäviin tehtävistä työtapahtumista.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Muokkaaminen Tehtävät »