Massapostitus rekisteröityneille

Järjestelmä mahdollistaa ilmoittatuneille asiakkaille massapostituksen, jonka ansiosta uusista tapahtumista ilmoittaminen onnistuu helposti. Tämän toiminnallisuuden ansiosta järjestlemän käyttäjän on helppo markkinoida kohdistetusti tiettyyn tapahtumaan osallistuneille tai lähettää kiitosviesti tapahtumiin osallistuneille.

Järjestelmästä voi halutessaan lähettää viestin kaikille rekisteröityneille tai vain tiettyyn tapahtumaan rekisteröityneille asiakkaille. Jälkimmäisessä tavassa tämä onnistuu helpoiten valitsemalla halutun tapahtuman ja tämän jälkeen painamalla Rekisteröinnit-painiketta lomakkeen oikeasta yläkulmasta. Tämä avaa rivinäkymän, jossa on listattuna tapahtumaan ilmoittautuneet asiakkaat. Tästä listauksesta valitaan kaikki sellaiset asiakkaat, joille sähköposti halutaan lähettää. Tämän jälkeen painetaan Lisää-pudotusvalikkoa ja valitaan vaihtoehto Massapostitus kumppaneille.

 

Tämän jälkeen aukeaa lomake, jossa voidaan syöttää sähköpostin tiedot tai käyttää valmiiksi määritettyä viestipohjaa. Viestit asetetaan massapostitusjonoon, kun käyttäjä painaa Lähetä-painiketta.

 

 

 

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Poistaminen