Työpaikkaohjaajan liittäminen opiskelijaan ja tehtäviin

Työpaikkaohjaaja näkee ainoastaan ne opiskelijat ja niiden opiskelijoiden ammattitaitovaatimukset (tehtävät), jotka opettaja on määrittänyt. Työpaikkaohjaajalle näkyy ainoastaan Työpaikka-tilassa olevat tehtävät.

Opettajat voivat määrittää opiskelijoiden työpaikkaohjaajat valikossa Hallinta - Työpaikkaohjaajat.

 

skills2 tyopaikkaohjaaja1

 

Valitse opiskelija (tai kokonainen ryhmä), johon työpaikkaohjaaja liitetään.
Klikkaa nappia Muokkaa.

 

skills2 tyopaikkaohjaaja2

 

 Valitse tutkinnon osa klikkaamalla sen otsikkoa.

 

skills2 tyopaikkaohjaaja3

 

Valitse työpaikkaohjaaja(t) pudotusvalikosta sekä laita ruksit niihin tehtäviin, jotka halutaan työpaikkaohjaajan seurattavaksi. Näet ammattitaitovaatimusten olemassa olevat työpaikkaohjaajat ammattitaitovaatimuksen nimen alla sulkujen sisällä.
Huom! Työpaikkaohjaajat asetetaan operaatiossa olemassaolevien tilalle. Jos yllä olevassa kuvassa haluttaisiin lisätä ammattitaitovaatimuksiin Olli Ohjaajan lisäksi myös Otto Ohjaaja, tulisi molemmat valita Valitse työpaikkaohjaaja -kenttään.

Ammattitaitovaatimukset voi valita yksitellen oikean reunan valitsemislaatikosta tai klikkaamalla taulukon olla olevaa valitsemislaatikkoa, joka valitsee automaattisesti kaikki ammattitaitovaatimukset.

Klikkaa lopuksi Tallenna -painiketta.

 

Toista toimenpiteet kaikissa tutkinnon osissa, joihin työpaikkaohjaaja halutaan liittää.

Nyt opiskelijan tehtävälaatikkoihin tulee näkyviin kyseisen työpaikkaohjaajan nimi merkiksi siitä, että tämä pääsee näkemään ja antamaan palautetta kyseisestä ammattitaitovaatimuksesta.