Työpaikkaohjaajan palautteet

Työpaikkaohjaajat voivat antaa palautetta opiskelijoiden etenemisestä vaivattomasti. Palautteen antaminen tapahtuu Ohjattavat opiskelijat -näkymässä klikkaamalla ensin haluttua opiskelijaa.

Palautteen antaminen

 

Ammattitaitovaatimukset -näkymässä ohjaaja voi näkee neljä erilaista palautevaihtoehtoa:

  • Huutomerkki-kuvake = Pyydetään ottamaan yhteyttä!
  • Surullinen hymiö = Opiskelijalla on vaikeuksia.
  • Neutraali hymiö = Kaikki etenee ok.
  • Iloinen hymiö = Kaikki etenee hienosti.

Klikkaamalla esimerkiksi vasemmassa reunassa punertavalla pohjalla olevaa huutomerkki-kuvaketta, työpaikkaohjaaja lähetettää järjestelmän kautta viestin opiskelijan opettajille, että heidän tulisi ottaa yhteyttä työpaikkaohjaajaan liittyen opiskelijan edistymiseen.
Työpaikkaohjaajan ei tarvitse täyttää mitään lomakkeita, vaan palautteen antaminen tapahtuu automaattisesti klikkaamalla ainoastaan haluttua palautuspainiketta. Kohdassa Nykyinen palaute ohjaaja näkee viimeisimmäksi lähettämän palautteen kuvakkeen. Kun vähintään yksi opettajista on lukenut palautteen, näytetään tässä kohdassa avattu kirje-kuvake kuvastamaan, että palaute on päässyt perille.

ohjaajan palaute2


Opettajat näkevät opiskelijoita koskevat palautteet ryhmänäkymässä. Jos ohjaaja on antanut palautteen opiskelijaan liittyen mitä opettaja ei vielä ole lukenut, näkyy ryhmänäkymässä "pomppiva" kuvake, joka kertoo palautteen laadun ja kiinnittää opettajan huomion. Opettajat pääsevät lukemaan ohjaajien antamat palautteet Viestit > Lukemattomat -valikossa.

 

ohjaajan palaute4

Kaikki ohjaajan antamat palautteet tallentuvat viestiketjuun, jonka kautta opettajat ja ohjaaja voivat keskustella palautteeseeen liittyen tarvittaessa tarkemmin.