Tunnuksen poisto

Asiantuntija voi halutessaan poistaa oman käyttäjätunnuksen järjestelmästä painamalla Poista käyttäjä.

 

 

 

 

Käyttäjältä varmistetaan, että onko aivan varma ja haluaako jatkaa.

 

 

Vahvistamisen jälkeen käyttäjä ohjataan takaisin kirjautumis sivustolle. Käyttäjä ei pääse enään kirjautumaan vaan käyttäjätunnus on arkistoitu.

 

 

Hallinnoijat pääsevät projektien kautta näkemään tunnuksien poistopyynnöt. Projektit määräytyvät asiantuntijan maakunnan mukaan.

 

 

 

Poistopyynnöstä tehdään automaattisesti tehtävä kyseisen asiantuntijan nimellä.

 

 

 

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Asiantuntijan rakenne