Linkkityökalu

Maalaa ensin linkitettävä alue ja paina sitten joko linkki-nappia tai hiiren kakkosnäppäimen kautta Insert/Edit link. Tällöin aukeaa linkinlisäysikkuna.

linkkivalikko

Ulkoiselle linkille:

Kirjoita URL-kohtaan haluamasi nettisivun osoite. Tämän jälkeen tarkasta Target-kohta. Oletuksena linkki aukeaa samaan ikkunaan, mutta valitsemalla Open in New Window aukeaa linkki uuteen ikkunaan. Lisää linkille vielä teksti Title (otsikko)-kohtaan. Tämä teksti näytetään kun käyttäjä pitää hiiren kursoria linkin päällä. Paina vielä Insert-nappia.

Sisäiselle linkille:

Jos haluat lisätä linkin nykyisen sivuston jollekin toiselle sivulle, valitse Link Browser-kohdasta haluamasi vaihtoehto. Jos sivustolla on toimiva valikkorakenne, voidaan linkitys toiseen sivuun tehdä Menu-valikon alta. Jos sivustolla ei ole valmista valikkorakennetta, voi linkin tehdä myös Content-valikon alta.Valittuasi artikkelin luo järjestelmä sille automaattisesti osoitteen URL-kenttään. Muista myös tässä tapauksessa täyttää Title-kenttä ja valita haluamasi vaihtoehto Target-valikosta. Paina lopuksi Insert-nappia.

Ankkurilinkit

Ankkurilinkin voit lisätä ankkuri-napista. Lisättyäsi ankkurimerkin tällä työkalulla tiettyyn kohtaan tekstiä, voit tehdä siihen linkin toisesta kohtaa tekstiä. Linkki ankkurikohtaan tehdään näin: Maalaa ensin linkitettävä alue ja paina sitten joko linkki-nappia tai hiiren kakkkosnäppäimen kautta Insert/Edit link. Tällöin aukeaa linkki-ikkuna, jonka Anchors-kohdasta valitset tekemäsi ankkurimerkin nimen.