Myyntiraportit

Myyntiraportit löytyvät Raportit valikon alta kohdasta Myynti.

myyntiraportit

Tilaukset
Tilaukset -raportin avulla näet, miten paljon tilauksia kaupassa on tehty tiettyn aikavälin sisällä sekä näiden yhteissumman.
Vero
Veroraportit tehdään täysin samalla periaatteella kuin tilausraportitkin. Veroraporttien avulla näet, paljon asiakkaiden tilauksista on maksettu veroja.
Laskutettu
Laskuraportit tehdään täysin samalla periaatteella kuin tilausraportitkin. Laskuraporttien avulla näet, mitkä tehdyistä tilauksista on jo laskutettu.
Toimitus
Toimitusraportit tehdään täysin samalla periaatteella kuin tilausraportitkin. Toimitusraporttien avulla näet, mitkä tilaukset on jo toimitettu asiakkaalle.
Hyvitykset
Hyvitysraportit tehdään täysin samalla periaatteella kuin tilausraportitkin. Hyvitysraporttien avulla näet, mistä tilauksesta on tehty asiakkaalle hyvityslasku.
Alennuskoodit
Alennuskoodiraportit tehdään täysin samalla periaatteella kuin tilausraportitkin. Kuponkiraporttien avulla näet, missä tilauksissa on käytetty alennuskuponkia tuotetteita ostettaessa.

Raportin valitsemisen jälkeen, valitse raportin alkamispäivä sekä mihin asti haluat nähdä raportin. Tämän jälkeen paina Show Report, jonka jälkeen näet valitulla aikajanalla tehdyt ostot,tilaukset yms.

raportti

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Tuoteraportit Asiakasraportit »