Arvostelut ja Arviot

Valikosta Katalogi >> Reviews and Ratings (Arvostelut ja Arviot). Valikolla on kaksi alavalikkoa, Asiakkaiden arvostelut ja Hallinnoi arvioita. Asiakkaiden arvostelut valikolla on vielä kaksi alavalikkoa, Arvosteluja odottaa ja Hallinnoi arvioita.

Asiakkaiden arvostelut

Arvosteluja odottaa

Tässä valikossa näet kaikki ne arvostelut, joita asiakkaat ovat tehneet verkkokaupassa ja joita ei ole vielä hyväksytty. Arovstelut voidaan määrittää myös automaattisesti hyväksyttäviksi.

arvostelut1

Valitse se arvostelu, jonka haluat hyväksyä. Aukeaa arvostelun muokkaus -ikkuna.

arvostelut2

Kiinnitä huomiota kohtaan "Tila". Valitse valikosta Hyväksytty ja paina Tallenna arvostelu -painiketta. Tällöin arvostelu häipyy Arvosteluja odottaa -valikosta ja näkyy myös verkkokaupan puolella kaikille asiakkaille.

Kaikki arvostelut

Kaikki arvostelut -näkymässä voit muokata arvosteluja ja luoda uusia. Uuden arvostelun luot painamalla Lisää uusi arvostelu -painiketta.

arvostelut3

 

Hallinnoi arvioita

Tässä voit muokata ja luoda arvioita. Arvio näkyy verkkokaupan puolella tuotearvostelun yhteydessä. Arviointimahdollisuus näkyy asiakkaalle näin:

arvostelut4

 

Uuden arvion lisääminen

Paina Hallinnoi arvioita -ikkunassa Lisää uusi arvio-painiketta.

arvostelut5

Oletusarvo kohtaan laita arvioitava asia (laatu, hinta, jne.) Tämän lisäksi voit laittaa jokaiselle kielelle oman otsikkonsa. Arvion näkyvyys -kohdassa määrität, missä arvio näkyy. Valitsemalla vaikka Suomi -kohdan, näkyy arvio vain silloin kun verkkokaupan kieleksi on valittu suomi. Lopuksi paina Tallenna arvio -painiketta. Nyt arviointimahdollisuuden pitäisi näkyä verkkokaupan puolella.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: Katalogi »