Myyntiraportit

Tilaukset

Valikosta Raportit >> Myynti >> Tilaukset.

myynti

Anna haluamasi tiedot ja paina Show Report.

Tilaukset
Valikosta Raportit >> Myyntiraportit >> Tilaukset. Tilaukset-raportin avulla näet, miten paljon tilauksia kaupassa on tehty tiettyn aikavälin sisällä sekä näiden yhteissumman.

Verot
Valikosta Raportit >> Myyntiraportit >> Verot. Veroraportit tehdään täysin samalla periaatteella kuin tilausraportitkin. Veroraporttien avulla näet, paljon asiakkaiden tilauksista on maksettu veroja.

Laskutettu
Valikosta Raportit >> Myyntiraportit >> Laskutettu. Laskuraportit tehdään täysin samalla periaatteella kuin tilausraportitkin. Laskuraporttien avulla näet, mitkä tehdyistä tilauksista on jo laskutettu.

Lähetys
Valikosta Raportit >> Myyntiraportit >> Lähetys. Lähetysraportit tehdään täysin samalla periaatteella kuin tilausraportitkin. Lähetysraporttien avulla näet, mitkä tilaukset on jo lähetetty asiakkaalle.

Hyvitykset
Valikosta Raportit >> Myyntiraportit >> Hyvitykset. Hyvitysraportit tehdään täysin samalla periaatteella kuin tilausraportitkin. Hyvitysraporttien avulla näet, mistä tilauksesta on tehty asiakkaalle hyvityslasku.

Kupongit
Valikosta Raportit >> Myyntiraportit >> Kupongit. Kuponkiraportit tehdään täysin samalla periaatteella kuin tilausraportitkin. Kuponkiraporttien avulla näet, missä tilauksissa on käytetty alennuskuponkia tuotetteita ostettaessa.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: Tuoteraportit »